Vad vi gör

Kompetensutveckling med hållbara resultat.

Rådgivning

Kompetenstillväxt är en partner som erbjuder kostnadsfri rådgivning till ert företag vid val av utbildning. Våra områden är ledarskap, kommunikation, försäljning, hälsa, personlig utveckling och Human Resources (HR). Samtliga av våra utbildare utgår från aktuell och evidensbaserad kunskap, och de är handplockade utifrån sin kompetens och pedagogiska förmåga.

”Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning till ert företag vid val av utbildning.”

Utbildning

Vi erbjuder utbildningar inom ledarskap, kommunikation, personlig utveckling, försäljning, hälsa och Human Resources (HR). Vi drivs av att ge människor rätt verktyg för att kunna nå sin fulla potential. Det gör vi genom att handplocka våra utbildare och experter, som delar med sig av evidensbaserad kunskap på ett sätt som passar just er, för att ni ska få full användning av utbildningen direkt. I en snabbt föränderlig tid vet vi också vikten av att ständigt vara påläst och rörlig för att behålla relevans. Med nära anknytning till forskning, ger vi därför konkret och aktuell kompetensutveckling till er organisation – som ger hållbara resultat.

”Vi handplockar våra utbildare, som delar med sig av aktuell och evidensbaserad kunskap till er organisation.”

Konferenser

Efterklok eller framtidssmart? När saker inte riktigt blir som vi tänkt oss tröstar vi oss själva med att säga “det är lätt att vara efterklok”. Visst är det lätt att vara efterklok, men det är bättre att vara framtidssmart – att känna sig säker innan man fattar ett beslut.

Vi arrangerar riktade konferenser till ditt företag eller organisation. Vi anordnar exempelvis kompetenstillväxtdagen – en heldag fullspäckad med allt ni behöver veta om de för dagen utvalda ämnena. Syftet med Kompetenstillväxtdagen är att underlätta valet av utbildare för er som företag eller organisation. Förra gången var ämnena Pyskisk hälsa och Employer Branding. Är du nyfiken på hur det gick till? Kolla på länken nedan.

”Visst är det lätt att vara efterklok, men det är bättre att vara framtidssmart – att känna sig säker innan man fattar ett beslut.”